• 24/07/2021
Digiqole ad

Nëse e shihni këtë përson, lajmëroni policinë

 Nëse e shihni këtë përson, lajmëroni policinë

Policia e Kosovës – Drejtoria Rajonale e Policisë në Pejë, bazuar në ligj për publikimin e fotos me shënime tjera të personit të kërkuar më Urdhëresë të Gjykatës Themelore Pejё, Gjykatës Themelore Prizeren- dega Suharekё, Gjykatës Themelore Gjakovë dhe Gjykatës Themelore Gjakovë-dega Malishevë, me qëllim lokalizimin e tij, kërkon bashkëpunimin e qytetarëve për arrestimin e Elsadet Jefkaj.

“Personi i kërkuar është:

•ELSADET (Agim) JEFKAJ i lindur me 31.12.1993 në Gjermani.

I pandehuri është i kërkuar për veprat penale:

•Disa raste për veprat penale “VJEDHJË E RENDË” dhe “VJEDHJE”

Policia e Kosovës kërkon nga qytetarët e Republikës së Kosovës që kushdo që ka informacion për vendndodhjen e personit të dyshuar në foton e bashkangjitur, të lajmërojë Policinë e Kosovës apo të lajmërohet në stacionin më të afërt policor”, thuhet në njoftim. /Telegrafi/

Të ngjashme