• 04/08/2021
Digiqole ad

Ambasadori I Japonis viziton Kosovën

 Ambasadori I Japonis viziton Kosovën

Ambasadori I Japonis në Kosovë z. Ogasawara Mitsunori! Sot vizitoi Qendrën e Zjarrfiksave në Suharekë po ashtu edhe punimet në sheshin e Suharekës si dhe parkun e qytetit! Ambasadorin e shoqëroi Kryetari i Komunës Bali Muharremaj ku ky i fundit e faleminderoj për mbështetjën e popullit Japonez për Komunën e Suharekës.
Ndiqni videon më posht.

Të ngjashme