• 24/07/2021
Digiqole ad

Blerim Kuçi ndanë 400 mijë€ për Gjakovë

 Blerim Kuçi ndanë 400 mijë€ për Gjakovë

Ministri i Ekonomisë dhe Ambientit, Blerim Kuçi dhe kryetari i Komunës, Ardian Gjini, kanë nënshkruar memorandum bashkëpunimi për pastrimin e Qendrës Transfer në lagjen “Ali Ibra”, raporton Ekonomia Online.

Gjini është shprehur mirënjohës ndaj ministrit për ndarjen e mjeteve në vlerë prej 400 mijë euro, me qëllim të eliminimit të kësaj problematike.

Të ngjashme