• 24/07/2021
Digiqole ad

Polici nga Suhareka, dekorohet me dokoratë përsonale nga Ambasada Zvicerrane (Video)

 Polici nga Suhareka, dekorohet me dokoratë përsonale nga Ambasada Zvicerrane (Video)

Polici Blerim Kuqi nga Suhareka që u bë lajm në mediat Kosovare dhe ato Zvicerane për humanizmin e tij lidhur me grabitjen e shtetases zvicerane gjatë pushimeve të saj në Kosovë, për shembullin e mirë të policit Blerim Kuqi Ambasada e Zvicrës në Kosovë ka nda një dekorat personale.  Dekoraten ja dhuruan përfaqësues nga Ambasada e Zvicrës në Kosovë. Po ashtu edhe i pari i Komunës së Suharekës Bali Muharremja ka nda një mirënjohje për Policin Blerim Kuqi.

Për më shumë ndiq videon më poshtë:

Të ngjashme