• 04/08/2021
Digiqole ad

Deputeti Ardian Shala vizitoi punimet në shesh

 Deputeti Ardian Shala vizitoi punimet në shesh


Kryetari i degës së LDK-së në Suharekë Dr.Ardian Shala( deputet në Kuvendin e Kosovës) së bashku me disa anëtarë të kryesisë dhe asambleistë sot vizituan punimet në sheshin e Suharekës dhe biznesët të cilat veprojnë në këtë pjesë.

Deputeti Shala bashkëbisedojë me pronarë të biznesëve dhe qytetarë duke u informuar nga afër me zhvillimet në shesh.

I pranishëm ishte edhe zv.ministri i MTI-së z.Nexhat Ramadani. 

Të ngjashme