• 24/07/2021
Digiqole ad

Zgjidhet kryetari i këshillit të Xhamis së Bardhë

 Zgjidhet kryetari i këshillit të Xhamis së Bardhë

Me pajtimin si dhe pelçimin e banorëve të lagjes Berisha dhe të këshillit së bashkësisë Islame në Suharekë, nga sot vendoset Xhevdet Berisha, si kryetar i këtij këshilli të Xhamisë së Bardhë.

Xhamia e Bardhë në Suharekë nga dita e sotme e zyrtarizon ndermjet keshillit të bashkësisë Islame, kryetarin e ri të këshillit të xhamisë.

Pas vdekjes së Bexhet Ferat Berisha, i ndjeri njëherit ishte prijës i këtij posti, e qe kontribuoj shkëlqyeshem për ruajtjen e vlerave të xhamisë sonë, nga sot me propozim edhe me pranim, u vendos ne krye të na perfaqësoi Xhevdet Ismet Berisha.

I dëshirojmë suksese në postin e ri.

Intervista u marr nga Imami i Suharekes Mr. Driton ef. Salihu.

Të ngjashme