• 24/07/2021
Digiqole ad

Zëvendëskryeministri Selmanaj ka vizituar Suharekën

 Zëvendëskryeministri Selmanaj ka vizituar Suharekën

Sot gjatë ditës Komunën e Suharekës e ka vizituar zëvendëskryeministri i Kosovës Driton Selmanaj .

Në vazhdën e takimëve që ka bërë Selmanaj në Komunen e Suharekës ka vizituar Stacionin Policor si dhe Qendrën Kryesoretë të Mjekësisë Familjare për të parë nga afër përkushtimin dhe sfidat që këto institucione kanë në përballjen me COVID-19

Ky është postimi i plotë në Facebook i zëvendëskryeministrit Selmanaj:

Të ngjashme