• 25/07/2021
Digiqole ad

Dega PDK-së Thernadë uron Kurban Bajramin

 Dega PDK-së Thernadë uron Kurban Bajramin

Dega e PDK-së në Therandë ka uruar Kurban Bajramin.

Partia Demokratike e Kosovës në Therandë, u uron të gjithë qytetarëve të Komunës sonë festën e Kurban Bajramit. Kurban Bajrami është festë e paqes, solidaritetit dhe harmonisë për të gjithë besimtarët myslimanë, moment i lartësimit të Krijuesit tonë dhe koha e përkushtimit të gjithëmbarshëm, për afrim mes njerëzve.

Ky është postimi i plotë i degës së PDK-së në Therandë:

Partia Demokratike e Kosovës në Therandë, u uron të gjithë qytetarëve të Komunës sonë festën e Kurban Bajramit.

Kurban Bajrami është festë e paqes, solidaritetit dhe harmonisë për të gjithë besimtarët myslimanë, moment i lartësimit të Krijuesit tonë dhe koha e përkushtimit të gjithëmbarshëm, për afrim mes njerëzve.

Urime Kurban Bajrami!
Me respekt, PDK- Therandë

Të ngjashme