• 25/07/2021
Digiqole ad

Kjo është pasuria e zv.Kryeministrit Driton Selmanaj

 Kjo është pasuria e zv.Kryeministrit Driton Selmanaj


Zv.Kryeministri I Republikës së Kosovës z.Driton Selmanaj, I cili vie nga radhët e Lidhjes Demokratike të Kosovës (LDK), dhe është nga Suhareka, në deklarimin e pasurisë për Agjencinë Kosovare kundër Korrupsionit ka deklaruar:

*Shtëpi në vlerë prej 150.000.00Euro
*Banesë në vlerë prej 49,795.00Euro
*2 Vetura në vlerë prej rreth 15.000Euro

Selmanaj ka deklaruar  se ka të kursyera  1800Euro në bankë, ndërsa bashkëshortja e tij ka të kursyera 900Euro.

Gjithashtu zv.Kryeministri  Driton Selmanaj ka deklaruar  edhe obligimet ndaj institucioneve bankare, ku së bashku me bashkëshorten kanë kredi rreth 17.000Eu

Të ngjashme