• 25/07/2021
Digiqole ad

Ndrecaj: Vendimi i kryetarit Muharremaj është i padrejtë

 Ndrecaj: Vendimi i kryetarit Muharremaj është i padrejtë

Bashkim Ndrecaj, asambleisti i pavarur, i cili është edhe kryetar i fshatit Shirokë, ka reaguar ndaj vendimit të cilin e ka marrur sot kryetari Bali Muharremaj. 

Ndrecaj në Reagimin e tij thotë se kryetari ka anashkaluar bizneset e dëmtuara, dhe se vetëm në Shirokë mbrëmë bizneset janë dëmtuar më shumë se 60.000€.

Ja postimi i plotë i Bashkim Ndrecaj:

#Vendim_i_padrejtë_Kryetarit_Muharremaj…!

Formimi i ketije komisioni vetem per ekonomitë familjare duke anashkaluar bizneset të cilët kanë pësu deme të konsiderueshme nga vershimet eshtë i padrejt dhe lë anash si para dy viteve bizneset te cilat vetem nga vershimet e mbrëmshme në Shirokë kanë pësuar mbi 60000 euro dëme.

Të ngjashme