• 05/08/2021
Digiqole ad

Ky është vendimi për formimin e komisionit për vlerësimin e dëmeve

 Ky është vendimi për formimin e komisionit për vlerësimin e dëmeve

Ky është vendimi për formimin e komisionit për vlerësimin e dëmeve. “Dëmet janë të mëdha dhe ne do të jemi afër qytetarëve, që të gjejmë zgjidhje në të ardhmen”, ka thënë kryetari Muharremaj.

Të ngjashme