• 24/07/2021
Digiqole ad

Ekzekutohen edhe rreth 10 milionë euro pagesa për 53,248 përfitues të pakos emergjente

 Ekzekutohen edhe rreth 10 milionë euro pagesa për 53,248 përfitues të pakos emergjente

Ministrja e Financave, Hykmete Bajrami ka njoftuar se sot është ekzekutuar edhe pjesa e dytë prej 170 euro për qytetarët.

Bajrami ka shkruar në Facebook se 53 mijë e 248 qytetarë kanë përfituar nga ekzekutimi i pjesës së dytë me nga 170 euro.


“Ministria e Financave njofton se sot, deri në ora 13:00 është ekzekutuar edhe pjesa e dytë e listës nga masa 3a, për 53,248 përfitues me shumë totale 9,446,560.00 €. Stafi i Ministrisë së Financave është në proces të përgatitjes së listave 3a për bizneset si dhe ekzekutimin e masës 8”, ka shkruar Bajrami.

https://m.facebook.com/hykmete.bajrami/posts/1698702023611905?refsrc=http%3A%2F%2Fwww.gazetaexpress.com%2Fekzekutohen-edhe-rreth-10-milione-euro-pagesa-per-53248-perfitues-te-pakos-emergjente%2F

GazetaExpress

Të ngjashme