• 04/08/2021
Digiqole ad

Komuna shtron tepihin e kuq për zv.kryeministren Albulena Balaj

 Komuna shtron tepihin e kuq për zv.kryeministren Albulena Balaj

Në një njoftim nga zyra e Kryetarit të Komunës z.Bali Muharremaj, është bërë e ditur se sot për vizit do të jetë zv.Kryeministrja Albulena Balaj dhe Ministri i Trgëtisë dhe Industrisë z. Vesel Krasniqi.

Agjenda e vizites:

Ora 10:30 – Vizitë në Zyrën e Kryetarit Bali Muharremaj 

11:00 – Vizitë Zonës Industriale në Shirokë

Burimet tona mbrenda Komunes bëjnë me dije se Kryetari Muharremaj ka organizuar pritja të posaçme për zv.kryeministren Albulena Balaj.

Të ngjashme