• 25/07/2021
Digiqole ad

Kryetari Muharremaj sot pret qytetarët në takim

 Kryetari Muharremaj sot pret qytetarët në takim

Si çdo të Enjte edhe sot po vazhdojnë takimet me qytetarë

Kryetari i Komunës së Suharekës z.Bali Muharremaj, si çdo të Enjte edhe sot po vazhdon t’i mbaj takimet me qytetarë. Të shumtë janë qytetarët të cilët duan t’a takojnë kryetarin Muharremaj, lidhur me nevojat që ata i kanë.
Kryetari Muharremaj, po i dëgjon kërkesat e tyre dhe sipas mundësive që ai ka, mundohet që t’i dalë në ndihmë qytetarëve.


Të ngjashme