Digiqole ad

Kryetari Muharremaj fton të gjithë qytetarët

 Kryetari Muharremaj fton të gjithë qytetarët

Ju ftoj të gjithëve pa dallim, të merrni pjesë në diskutimin publik, sot nga ora 13:00 në Bibliotekën “Hajdin Berisha” në Suharekë.

Do të diskutohet për planifikimin e buxhetit për vitin 2021 dhe listën e projekteve kapitale për vitin 2021.

Pjesëmarrja juaj është e rëndësishme, sepse përmes debatit dhe konsultimeve me ju, ne do të kemi vlerësimet, vërejtjet dhe propozimet tuaja të cilat u shërbejnë kërkesave të qytetarëve.

Bali Muharremaj

Digiqole ad

Të ngjashme