• 24/07/2021
Digiqole ad

Ia keqpërdorin kartelat bankare përmes rrjeteve sociale

 Ia keqpërdorin kartelat bankare përmes rrjeteve sociale

Këtë ai ka arritur ta bëjë përmes rrjeteve sociale, policia është duke e hetuar rastin.

Një person nga Fushë Kosova ka raportuar se një i panjohur ka shfrytëzuar kartelat e tij bankare duke kryer pagesa me vlera të konsiderueshme.

Këtë ai ka arritur ta bëjë përmes rrjeteve sociale, policia është duke e hetuar rastin.

“Me datën 28.08.2020 viktima mashkull kosovar ka raportuar se persona të panjohur  përmes rrjeteve sociale kanë depërtuar deri tek kartelat bankare pronë e viktimës dhe kanë kryer pagesa në vlerë prej rreth të konsiderueshme nëpërmes bankës. Njësiti përkatës policor është duke hetuar rastin”, thuhet në raportin e policisë.

BotaSot

Të ngjashme