• 05/08/2021
Digiqole ad

Mësimi në shkollat e Suharekës fillon me 14 Shtator

 Mësimi në shkollat e Suharekës fillon me 14 Shtator

Të dashur nxënës dhe mësimdhënës, sipas vendimit të qeverisë që fillimi i vitit shkollor 2020/2021 të filloi me 14 Shtator, ju njoftojmë që edhe në Suharekë të gjitha shkollat fillojnë mësimin me 14 shtator.

Të njejten për SuharekaExpress e ka konfirmuar edhe drejtori i Drejtorisë së Arsimit z.Remzi Bajselmani, i cili konfirmoj që edhe në shkollat e Suharekës mësimi fillon sipas vendimit të qeverisë, pra me 14 Shtator.

Të ngjashme