• 05/08/2021
Digiqole ad

Dogana fillon me shitjen online të mallrave të konfiskuara- Ja si mund te bleni

 Dogana fillon me shitjen online të mallrave të konfiskuara- Ja si mund te bleni

1 shtator 2020, Prishtine, nga sot Dogana e Kosovës ka funksionalizuar sistemin e shitjeve online për mallra të konfiskuara.

Në kuader të modernizimit dhe përmirësimit të sherbimeve ndaj qytetarve dogana ka filluar me sistemin me të ri të shitjeve online, ky sistem mundëson të gjithë qytetaret e Republikës se Kosovës që të kenë qasje dhe njehkohsisht të marrin pjesë online në ankandet e organizuara nga Dogana. Sistemi funksionon përmes web faqes sonë ku fillimisht kërkohet regjistrimi e pastak qasja në ankande është automatike.

Pas sistemit të zhdoganimeve Asycuda, sistemin e komunikimit online, e-administrates tani sistemi I shitjeve online të mallrave të konfiskuara ka shndërruar Doganen e Kosovës në administraten e parë në vend që ka funksionon 100% online dhe ju mundëson të gjitha palëve të interesit të kenë qasje dhe përdorim të sherbimeve të doganës në menyrë eletronike.

https://portali.dogana-rks.org/portal/#/

Të ngjashme