• 24/07/2021
Digiqole ad

Berat Gegaj bashkohet me delagacionin Kosovar në Washington DC

 Berat Gegaj bashkohet me delagacionin Kosovar në Washington DC

Berat Gegaj nga Suhareka, shqiptari i preferuar nga Amerikanët, në një bisedë  të shkurtër me Suhareka Express, ka konfirmuar se tashmë ka mberritur ne Washington DC me miqtë e tij Amerikanë dhe së shpejti pritet t’i bashkangjitet takimeve të delegacionit Kosovar me zyrtarë Amerikanë.

Berat Gegaj dhe zv.Kryeministri Driton Selmanaj

Suhareka Express do t’u informoj vazhdimisht me informata të reja nga Washington DC!

Të ngjashme