Digiqole ad

20 fotografitë para dhe pas që tregojnë ndryshime drastike të kohës

 20 fotografitë para dhe pas që tregojnë ndryshime drastike të kohës

Ne jemi të sigurt që do të dëshironit t’i shihni këto 20 foto dhe të imagjinoni se çfarë histori fshihen pas tyre.

Dashuria pas 40 viteve

Kur i besoni berberit tuaj më shumë se cdo njeriu

Miqësi e lumtur edhe pas 45 viteve

Majtas: 10 vjet në varësi të droges. Djathtas: Viti i tretë pastërt pa u droguar

Qyteti i Bostonit 30 vite ndërmjet

“Motra ime dhe unë kemi kaluar disa vite të vështira të shkollës së mesme.”

Zelanda e re, 2 ditë ndërmjet

“Gjyshi im dhe babai i tij gati 100 vjet më parë. Modeli Tesla 3. ”

5 muaj më vonë në Australi pas shirave

“Unë dhe djali im në të majtë, djali im dhe nipi im në të djathtë.”

Mbrëmja e maturës 2009 dhe Dasma 2019

“Unë dhe burri im në moshën 3 vjeçare në të njëjtën klasë parashkollore në vitin 1994 dhe fëmijët tanë ditën e parë të shkollës në vitin 2019 në moshën 3 dhe 6 vjeç.”

Franco Columbu dhe Arnold Schwarzenegger, kanë luajtur shah për më shumë se 50 vjet.

Pas përpilimeve si këto, ne gjithmonë duam të shohim fotot tona të vjetra dhe të krijojmë të njëjtën para dhe pas me anë të kolazheve për të parë ndryshimet. Sa shpesh i krahasoni fotot tuaja të vjetra me ato të sotme?

Shpërndaje me tjetrin!

Ndryshe

Digiqole ad

Të ngjashme