Digiqole ad

Instituti Kombëtar i uron të gjithë nxënësve dhe mësimdhënësve vitin e ri shkollor 2020/2021

 Instituti Kombëtar i uron të gjithë nxënësve dhe mësimdhënësve vitin e ri shkollor 2020/2021

Instituti Kombëtar ka uruar të gjihë nxënësit dhe mësimdhënësit vitin e ri shkollor 2020/2021.

“Çdo shkollë do ta përcjellë shëndetin e çdo nxënësi përmes Task Forcës së saj dhe Task Forcës komunale duke bërë të mundur identifikimin në kohë reale. Çdo shkollë do ta përcjellë shëndetin e çdo nxënësi përmes Task Forcës së saj dhe Task Forcës komunale duke bërë të mundur identifikimin në kohë reale.” Është shprehur IKSHPK-ja në një postim në ‘Facebook’.

Instituti Kombëtar i uron të gjithë nxënësve dhe mësimdhënësve vitin e ri shkollor 2020/2021, duke rekomanduar zbatimin e rregullave te reja në shkollë për ruajtjen e shëndetit.Instituti Kombëtar është në mbikqyrje të vazhduar të situatës epidemiologjike e në veçanti prioritet e ka shëndetin e fëmijëve. Çdo shkollë do ta përcjellë shëndetin e çdo nxënësi përmes Task Forcës së saj dhe Task Forcës komunale duke bërë të mundur identifikimin në kohë reale.Çdo rast i dyshimtë i sëmundjes te fëmijët do të hulumtohet dhe gjurmohet menjeherë.Shëndet të gjithëve!

Digiqole ad

Të ngjashme