Digiqole ad

Besa Kuqi: Javën që e lam pasë kemi pasur 8 raste të reja me COVID-19, 9 pacient janë shëruar kurse kemi pasur 2 raste të vdekjes

 Besa Kuqi: Javën që e lam pasë kemi pasur 8 raste të reja me COVID-19, 9 pacient janë shëruar kurse kemi pasur 2 raste të vdekjes

“Të dashur bashkeqytetarë të Komunës së Therandës, në javen e fundit nga rezultatet e konfirmuara nga Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike në komunën tonë me virusin SARS-CoV-2, kanë rezultuar pozitiv 8 raste të reja, kurse 9 pacient janë shëruar, dhe fatmirsisht gjate kesaj jave lakorja epidemike ka renë dukshem” Është shprehur drejtoresha e Shëndetësis në komunën e Suharekës.
Ajo me tej shtojë se: “Fatkeqesisht lajm jo mire është se gjatë kësaj jave në komunën tonē kemi pas 2 raste të vdekjes nga ky virus i mshefte me ç’rast ju shprehi ngushellimet me te sinçerta familjve.Nga dita zero e pandemisë deri më tani në Komunën e Therandës kemi: total 203 raste pozitive, 164 të shëruar, 14 të vdekur dhe aktualisht edhe 25 raste aktive”

Ky është postimi i plotë:

Të dashur bashkeqytetarë të Komunës së Therandës, në javen e fundit nga rezultatet e konfirmuara nga Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike në komunën tonë me virusin SARS-CoV-2, kanë rezultuar pozitiv 8 raste të reja, kurse 9 pacient janë shëruar, dhe fatmirsisht gjate kesaj jave lakorja epidemike ka renë dukshem🙏Fatkeqesisht lajm jo mire është se gjatë kësaj jave në komunën tonē kemi pas 2 raste të vdekjes nga ky virus i mshefte me ç’rast ju shprehi ngushellimet me te sinçerta familjve.Nga dita zero e pandemisë deri më tani në Komunën e Therandës kemi: total 203 raste pozitive, 164 të shëruar, 14 të vdekur dhe aktualisht edhe 25 raste aktive Sërish apeloj fort që të shtojmë kujdesin duke ndërmarrë çdo masë parandaluese për ndalimin e koronavirusit, si dhe duke zbatuar me seriozitet çdo rregull e protokoll shëndetësor që ka në thelb mbrojtjen e shëndetit tonë.

Digiqole ad

Të ngjashme