Digiqole ad

XHEBRAILAT: DIQKA E RE NË TIFOSKENEN SHQIPTARE

 XHEBRAILAT: DIQKA E RE NË TIFOSKENEN SHQIPTARE

DIQKA E RE NË TIFOSKENEN SHQIPTARE

-Panvarsishtë kësaj pandemie,panvarsishtë gjitha pengesave, ia arritëm qëllimit ta organizojmë datëlindjen tonë me një festë simbolike dhe të bukur. Edhe pse nuk ishe vitë jubilar por ishte 28 vjetori.
-Me arritjen e krijimit të Kryesisë së Re, meniher fillojë puna për një frymë të re, për një epokë të re dhe për diçka që nuk ishte asnjeherë te Xhebrailat, pra ndryshime për të mirë në të gjitha aspektet.
-E filluam ditën me ngritjen e Flamurit që na simbolizon NE, ku do qëndrojë aty gjeneratë pas gjenerate.
-E vazhduamë tek ata pa të cilët nuk do i perjetonim këto ditë të bukura, tek Heronjët tanë DËSHMORËT E QYTETIT.
-Por, Suharekë po ju sjellim qërshinë mbi tortë të këti 28 Vjetori.Nga data 12 Shtator 2020, u formua grupi i Xhebrailave për VAJZA, ku do na sjellin atomë dhe energji të re tifo-grupit tonë.
Me Rrespekt,
XHEBRAILAT, SUHAREKË
12 Shtator 1992
12 Shtator 2020

Digiqole ad

Të ngjashme