Digiqole ad

Kolgeci:A riparohet riparimi ?!

 Kolgeci:A riparohet riparimi ?!

Anëtari i Kryesisë së LDK-së dega në Suharekë z.Selman Kolgeci ka shprehur një shqëtësim lidhje me prishjen e rrugës dhe të sanimeve që janë bërë në rrugën Bukosh-Reqan. Ku edhe ka pyetur: A riparohet riparimi ?!
“Edhe pse e sanuar njëherë , kjo është gjendja e rrugës Bukosh – Reqan me procedurën e të cilës krekoset keqqeverisja Muharremaj!” Është shprehur Kolgeci.

Më tej Kolgeci ka shtuar se: “Pas qindra reagimëve tona për korrupsion, keqmenaxhim ,cilësi të dobët, punësime partiake , nepotizëm e qka jo tjetër , kryetari Muharremaj paska vendosur së fundi të reagoj me qëllim të demantimit të raportit “Indeksi i Konkurrueshmërisë së Komunave 2020” i përkrahur nga USAID-i Amerikan i cili ka renditur Suharekën në vendin e 28-të e që unë besoj që është edhe më keq se kaq!”

Ky është postimi i plotë:

A riparohet riparimi ?!
Edhe pse e sanuar njëherë , kjo është gjendja e rrugës Bukosh – Reqan me procedurën e të cilës krekoset keqqeverisja Muharremaj!
Pas qindra reagimëve tona për korrupsion, keqmenaxhim ,cilësi të dobët, punësime partiake , nepotizëm e qka jo tjetër , kryetari Muharremaj paska vendosur së fundi të reagoj me qëllim të demantimit të raportit “Indeksi i Konkurrueshmërisë së Komunave 2020” i përkrahur nga USAID-i Amerikan i cili ka renditur Suharekën në vendin e 28-të e që unë besoj që është edhe më keq se kaq!
Nuk mund të flasim për nivel të knaq’shëm të transparencës kur dihet dhe kemi fakte që kjo keq-qeverisje nuk e ka guximin as edhe një dosje me ta kompletu sipas kërkesës për qasje që e bëjnë qytetarët , subjektet politike apo përfaqesuesit e popullit edhe pse e kanë obligim ligjorë.( një ditë do ti marrim ato dosje përmes një institucioni që nuk ju pyet juve a mundeni me na siguru qasje në dokumente zyrtare apo jo por vetëm ju urdhëron që të kompletohen lëndët e caktuara) Nuk mund të flasim për nivel të knaq’shëm të transparences, ruajtjes së buxhetit, dhe llogaridhënjes në prokurim kur në krye të saj keni vendosur një person i cili është i lidhur këmbë e kokë me krimin dhe korrupsionin dhe i cili është i gatshëm ta shkel ligjin me të dyja këmbët sa herë që ka kërkesë nga kapo i tijë për të favorizuar 4-5 kompanitë me të kanë lidhje biznesore e partiake!
Në afat prej 1 muaji ,Komunës sonë ju kanë pezulluar/janë në procedurë 5 lëndë nga OSHP -ja , kjo tregon se ky zyrtarë i lartë i prokurimit është i paditur dhe i korruptuar!
Nuk mund të flasim për përmirësim të imazhit të Komunës së Suharekës përderi sa në krye të saj kemi këta bandit dhe keqpërdorues të taksave të qytetarëve.

Digiqole ad

Të ngjashme