Digiqole ad

Kushdo që ka targa me KS, detyrohet t’i vendos ato me RKS

 Kushdo që ka targa me KS, detyrohet t’i vendos ato me RKS

Ministria e Punëve të Brendshme ka njoftuar se pronarët e automjeteve në Kosovë obligohen t’i shndërrojnë targat KS me ato RKS.

“Të gjithë pronarët e mjeteve që posedojnë targa KS me rastin e vazhdimit të regjistrimit të mjetit, obligohen që targat KS t’i ndërrojnë me targa RKS, sipas procedurave për vazhdimin e regjistrimit të mjetit dhe duke u bazuar në vendimin Nr.012/2020 të datës 10.01.2020 për caktimin e tarifave”, thuhet në njoftim.

Më poshtë gjeni këtë vendim.

Digiqole ad

Të ngjashme