Digiqole ad

38 aksidente në mbarë vendin dhe 1209 gjoba për shkelësit e rregullave në trafik

 38 aksidente në mbarë vendin dhe 1209 gjoba për shkelësit e rregullave në trafik

Policia e Kosovës ka njoftuar në statistikat e përgjithshme se të enjten në Kosovë janë shënuar 38 aksidente, prej tyre 16 kanë qenë me të lënduar, ndërsa 22 të tjera me dëme materiale.

Ndërkohë për të gjithë shkelësit e rregullave në trafik, janë shqiptuar 1209 gjoba.

BS

Digiqole ad

Të ngjashme