Digiqole ad

Aksident në hyrje të Suharekës, në Hisar

 Aksident në hyrje të Suharekës, në Hisar

Dy të lënduar përveq dëmeve materiale, janë si pasojë e një aksidenti në Hisar në hyrje të Suharekës.

Aksidenti ka ndodhur mes dy automjeteve, ku pas kësaj ka qenë i menjëhershëm reagimi i policis dhe zjarrëfikësve nga Suhareka dhe institucioneve tjera emergjente.

RV

Digiqole ad

Të ngjashme