Digiqole ad

Ky është propozimi Asambleistit Ndrecaj lidhur me Sheshin e Qytetit

 Ky është propozimi Asambleistit Ndrecaj lidhur me Sheshin e Qytetit

Si Asambleist i K.K Suharekës propozoj qe ne sheshin e ri të vendoset Statuja e Presidentit Ibrahim Rugova dhe tri shkronjat arta UÇK qe simbolizojn Ushtrin Çlirimtare të Kosovës. Do te inicoj kete propozim ne Asamble dhe ne bashkpunim me grupet e asambleisteve te partive politike ta jetesojm kete ide.

Digiqole ad

Të ngjashme