Digiqole ad

“Frutex” me Terminal Doganor për nevoja vetanake

 “Frutex” me Terminal Doganor për nevoja vetanake

Kompania “Frutex”, është pajisur me Certifikatë si Operator i Autorizuar Ekonomik pran Doganës së Kosovës, pasi ka përfunduar të gjitha procedurat e nevojshme.
Doëzimit i çertifikatës është bërë nga drejtori i përgjithshëm i Doganave të Kosovës Ibrahim Xhaka.
E falënderoj ekipin e Doganës së Kosovës që ka punuar me muaj për ta fituar këtë projekt, i cili është i rëndësishëm për ne dhe praktikisht nga sot kompania jonë përveç prodhimit do ta ketë edhe një terminal doganor i cili do të jetë në hapësirat tona dhe natyrisht do të jetë për qëllim të brendshëm dhe ekskluzivisht për kompaninë tonë.Sigurisht se kjo do të sjellë shumë të mira.
Do të ketë efekt financiar sepse do t’i kursejmë mijëra euro nga mospagesa e terminaleve doganore. Do na kursejë me kohë, duke kursyer mbi 2000 orë në vitë, aq sa maunet tona kanë qendruar në terminale gjatë procedurave të eksportit dhe importit.
Dhe e fundit do të jemi partner edhe më i besushëm për institucionet , bashkëpuntoret vendor dhe ata nderkombëtar si kompani e përgjegjëshme dhe korrekte.

Digiqole ad

Të ngjashme