Digiqole ad

Njoftim i rëndësishëm nga IKSHPK

 Njoftim i rëndësishëm nga IKSHPK

SQARIM NË KOMUNIKATËN 19 SHTATOR 2020!

Instituti Kombëtar sqaron se Brenda 24 orëve janë raportuar 3 raste të vdekjes të hospitalizuar në Klinikën Infektive dhe MIQ të QKUK dhe spitalin e Vushtrrisë me sëmundje shoqëruese dhe COVID pozitiv.

Në momentin e vdekjes pacientët kanë qenē COVID negativ.

Në raportin përfundimtar klinik Diagnoza është Gjendje pas COVID-19 dhe rezultatet laboratorike janë negative.

Ministria e Shëndetësisë, QKUK dhe IKSHPK Shprehim ngushllimet më të sinqerta familjarëve me rastin e vdekjes së të afërmve të tyre.

Digiqole ad

Të ngjashme