Digiqole ad

Xhebrailat kërkojnë nga Federata që ti hapin tribunat për një shifër të caktuar të tifozëve

 Xhebrailat kërkojnë nga Federata që ti hapin tribunat për një shifër të caktuar të tifozëve

Tifogrupi nga Suhareka “Xhebrailat” kanë kërkuar nga FFK-ja që ti hapë tribunat për një numër të caktuar të shikuesve.

“Keni kopjuar në çdo rregullë në ligat Europiane për parandalimin e tifozëve, tani ka ardhur koha ti kopjoni Holandezët dhe Francezët që kan hapur tribinën për një shifër të caktuar” . Kanë shkruar në llogarin e tyre në ‘Facebook’ tifogrupi “Xhebrailat”

Ky është postimii plotë:

23 Shtator, 2020
FC BALLKANI 3-2 KF Feronikeli
-Çka është e tepërt është e tepërt.
-Federates nuk po i pengon ta shikojnë lojën afro 1000 persona jashtë stadionit, kurse po i pengon ti hap portat e tribinës.
-Duke e përkrahur klubin në mënyra absurde dhe aspak të përshtatshme, kurse ata qëndrojnë nëpër zyre të federatës.
-Keni kopjuar në çdo rregullë në ligat Europiane për parandalimin e tifozëve, tani ka ardhur koha ti kopjoni Holandezët dhe Francezët që kan hapur tribinën për një shifër të caktuar.
Me Rrespekt,XHEBRAILAT 1992

SuharekaExpress

Digiqole ad

Të ngjashme