Digiqole ad

Kryetari Muharremaj, ka një lutje për qytetarët

 Kryetari Muharremaj, ka një lutje për qytetarët

Kryetari komunës së Suharekës z.Bali Muharremaj përmes profilit të tij zyrtar në facebook i’u është drejtuar qytetarëve me një lutje:

“Ju lutem…

Mos hudhni mbeturina në hapsira publike.
Me këto veprime e dëmtoni ambientin dhe shëndetin tuaj.

Dikush po kujdeset çdo ditë, që ambienti të mbetet i pastër dhe i bukur, andaj respektojeni punën e tyre.

Bali Muharremaj”

Digiqole ad

Të ngjashme