Digiqole ad

Kryetari Muharremaj, kërkon të ruhet ambienti

 Kryetari Muharremaj, kërkon të ruhet ambienti

Me një postim në fcb. kryetari Muharremaj, lut qytetarët ( sidomos ata që janë të pakujdesshëm) që të ruajnë ambienti:
Postimi i plotë i kryetarit:

“Ju lutem…

Mos hudhni mbeturina në hapsira publike.
Me këto veprime e dëmtoni ambientin dhe shëndetin tuaj.

Dikush po kujdeset çdo ditë, që ambienti të mbetet i pastër dhe i bukur, andaj respektojeni punën e tyre.”

Digiqole ad

Të ngjashme