Digiqole ad

Qeveria e Kosovës ndan tetëdhjetë e shtatë milionë euro (87,000,000 €) për rimëkembjen ekonomike

 Qeveria e Kosovës ndan tetëdhjetë e shtatë milionë euro (87,000,000 €) për rimëkembjen ekonomike

Në funksion të rimëkëmbjes ekonomike, sot kemi ndarë mjete financiare në vlerë prej tetëdhjetë e shtatë milionë euro (87,000,000 €).

Këto mjete do të dedikohen për financimin e sektorëve të rëndësishëm ku përfshihen ndërmarrësia, bujqësia, kultura, rinia dhe sporti, skemat sociale, barazia gjinore, zhvillimi i balancuar rajonal, ndërmarrjet publike dhe komunitetet.

Në javët në vijim do të ndahen mjete tjera nga programi për rimëkëmbje ekonomike për të fuqizuar stabilitetin socio-ekonomik në vendin tonë.

Digiqole ad

Të ngjashme