Digiqole ad

Drejtoresha e shëndetësisë me kërkese publike për qeverinë e Kosovës

 Drejtoresha e shëndetësisë me kërkese publike për qeverinë e Kosovës

Kerkesë publike për Institucionet pergjegjëse në emër te:
-punëtorëve te administratës së QKMF-së,
-shoferët e dializës, shoferët e autoambulancave,
-punëtorët shëndetësor në kuader te programit Karitas,
-punëtoret e higjienës dhe punëtorët e sigurimit të QKMF-së ne Therandë, për mosperfshirjen ne skemen e stimulimit nga fondi emergjent i qeverise per shtesen prej 300 euro për këtë kategori të cilet bëjnë një punë të jashtëzakonshme brenda sistemit shëndetësor nē Komunën e Therandēs dhe puna e tyre nuk dallon fare me punëtoret tjerë dhe janë në vijën e parë të frontit. Falë angazhimit të tyre ne po kalojmë më lehtë ballafaqimin me pandemin Covid 19, andaj i lusë të gjitha institucionet përgjegjëse në nivelin qëndror Qeverine e Kosovēs që kjo kategori e punëtorve brenda sistemit shëndetësor mos të anashkalohën dhe të plotësohen kërkesat e tyre të drejta dhe mos të dallohen nga kolegët e tyre.

Digiqole ad

Të ngjashme