Digiqole ad

Holanda është shteti më i ri ku kompania “Frutex” do ta eksporton produktin Golden Eagle

 Holanda është shteti më i ri ku kompania “Frutex” do ta eksporton produktin Golden Eagle

Holada është shteti më i ri ku kompania “Frutex” do ta eksportojë produktin e saj Golden Eagle.

Këtë e ka bërë të ditur pronari i kompanis “Frutex” z.Shaqir Palushi në rrjetin social ‘Facebook’.

“Listës së gjatë të shteteve ku Frutex eksporton produktin Golden Eagle, sot ju shtua edhe shteti i Holandes”. Ka shkruar në llogarin e tij në ‘Facebook’

Ky është postimi i plotë:

Listës së gjatë të shteteve ku Frutex eksporton produktin Golden Eagle, sot ju shtua edhe shteti i Holandes.
Kontigjenti i parë për në Holand është nisur sot dhe së shpejti konsumatorët në këtë shtet mund ta gjejn pijen energjike Golden Eagle në marketet e tyre.

Digiqole ad

Të ngjashme