Digiqole ad

Zbuloni të vërtetën për veten tuaj: Zgjidhni testin e personalitetit të Frojdit‼️

 Zbuloni të vërtetën për veten tuaj: Zgjidhni testin e personalitetit të Frojdit‼️

Sigmund Freud është një nga shkencëtarët më të respektuar, por edhe më të diskutueshëm të shekullit të 20-të.

Gjatë gjithë jetës së tij, disa e konsideruan atë sharlatan, të tjerët një gjeni! Coco Chanel e quajti atë burrin-feminist i parë, dhe dy gjëra shënuan karrierën e tij – zbulimi i misterit të ëndrrës njerëzore dhe “gjetja” e çelësit të nënvetëdijes, shkruan Historical Entertainer.

Këtu është testi i tij interesant. Do të keni disa pyetje para jush. Rregulli më i rëndësishëm është të përgjigjemi me sinqeritet. Mos mendo shumë – përgjigju së pari atë që mendoni.

Ju mund të jepni të njëjtën përgjigje për pyetje të ndryshme. Mos kaloni në pyetjen tjetër derisa t’i përgjigjeni pyetjes së mëparshme. Dhe mos i shikoni rezultatet.

1. Po shikoni detin. Ndjenja juaj e parë?

2. Ju ecni nëpër pyje dhe shikoni këmbët tuaja. Si ndihesh? (koha e përgjigjes është deri në 30 sekonda)

3. Shikoni fluturimin e pulëbardhave. Si ndihesh?

4. Ju shihni një tufë kuajsh. Shkruaj së pari atë që ndjen, mos mendo gjatë.

5. Në shkretëtirë ju shihni një mur me një hapje të vogël, prapa së cilës është një oazë. Çfarë do të bësh?

6. Përsëri shkretëtirë. Ju jeni lodhur nga udhëtimi i gjatë. Ju shikoni një tas me ujë. Çfarë je duke bërë? Mund të jetë banale, por shkruajeni përgjigjen në letër.

7. Ju keni humbur në pyll. Bie terri. Ju shihni një shtëpi me një dritare të ndriçuar. Çfarë do të bësh?

8. Ju jeni në një mjegull. Si do të sillesh? Çfarë do të bësh?

Përgjigjet:

1. Qëndrimi juaj ndaj jetës, emocioneve, ndjenjave.

2. Si ndiheni në familjen tuaj.

3. Qëndrimi juaj ndaj grave.

4. Marrëdhënia juaj me burrat.

5. Strategjia juaj themelore e jetës, qëllimi. Si i zgjidhni problemet tuaja.

6. Jeta juaj seksuale. Zgjedhja e partnerit.

7. Gatishmëria juaj për martesë. Për të martuarit – vlera e martesës.

8. Qëndrimi juaj ndaj vdekjes.


Digiqole ad

Të ngjashme