Digiqole ad

Kryetari Muharremaj vizitonë fshatin Papaz

 Kryetari Muharremaj vizitonë fshatin Papaz

Kryetari i Komunës së Suharekës z.Bali Muharremaj ka vizituar fshatin Papaz, ku banorëve të fshatit Papaz ju ka ka premtuar përmisim të kushteve jetësore.

Vizitën time e vazhdova edhe në Papaz.Është e nevojshme që kudo ku jetojnë qytetarët tanë, ti kanë kushtet e përshtatshme.Në secilin fshat të Komunës së Suharekës do të ketë investime.” Është shprehur Muharremaj .

Ky është njoftimi i plotë nga Komuna e Suharekës:

U vizitua edhe fshati Papaz
Kryetari i Komunës ka qëndruar edhe në fshatin papaz, ku ka premtuar investime dhe përmirësim të kushteve jetësore në këtë mjedis:“Vizitën time e vazhdova edhe në Papaz.Është e nevojshme që kudo ku jetojnë qytetarët tanë, ti kanë kushtet e përshtatshme.Në secilin fshat të Komunës së Suharekës do të ketë investime.”

Digiqole ad

Të ngjashme