Digiqole ad

Këto familje kanë përfituar shtëpi të reja nga Kryetari Muharremaj

 Këto familje kanë përfituar shtëpi të reja nga Kryetari Muharremaj

Kryetari i komunës së Suharekës z.Bali Muharremaj ka njiftuar se së bashku me shoqatën “Jetimat e Ballkani” dhe donatorët e saj, janë duke ndihmuar rastet në nevojë me ndërtimin e shtëpive.

Siç ka njoftuar kryetari në llogarinë e tij në facebook, vetëm ditën e djeshme dy familje kanë janë bërë me shtëpi të reja.

“Vullnet Krasniqi nga fshati Studençan u bë me shtëpi të re. 

Ne po vazhdojmë realizimin e projektit me Shoqatën “Jetimat e Ballkanit” dhe donatorët e saj për t’ju siguruar banim atyre familjeve që kanë nevojë. Ka shkruar kryetari Muharremaj”

Gjithashtu me shtëpi të re po bëhet edhe Edhe Lulëzim Gashi nga fshati Tërrnje po bëhet me shtëpi të re. ka thënë Bali Muharremaj/ SuharekaExpress.com

Digiqole ad

Të ngjashme