Digiqole ad

Ekskluzive: Lista e përfituesve nga Drejtoria e Kulturës

 Ekskluzive: Lista e përfituesve nga Drejtoria e Kulturës

Është publikuar lista përfituesve, të cilët kanë përfituar subvencione nga Drejtoria e kulturës, rinisë dhe sporti në Suharekë.
Klube sportive, organizata joqeveritare, artistë dhe media, janë ë përfshirë në këtë listë.

Digiqole ad

Të ngjashme