Digiqole ad

Muharremaj dhe Kuçi, nënshkruajnë marrëveshje për bashkëfinancim të projektit “Furnizim me paisje të TI për shkollat e mesme”

 Muharremaj dhe Kuçi, nënshkruajnë marrëveshje për bashkëfinancim të projektit “Furnizim me paisje të TI për shkollat e mesme”

Kryetari i Komunës së Suharekës z.Bali Muharremaj dhe Ministri i Ekonomisë dhe Ambientit z.Blerim Kuçi kanë nënshkruar marrëveshje për bashkëfinancim të projektit “Furnizim me paisje të TI për shkollat e mesme”.

Këtë e ka bërë të ditur Muharremaj në llogarin e tij në ‘Facebook’.

Ky është postimi i plotë:

Me Ministrin Blerim Kuqi sot nënshkruam marrëveshjen për bashkëfinancim të projektit “Furnizim me paisje të TI për shkollat e mesme”. Angazhimi ynë i përbashkët do të vazhdojë për investime të mëtejme për Komunën e Suharekës.
Bali Muharremaj

Digiqole ad

Të ngjashme