Digiqole ad

Po voziste një Golf në autostradë me 245 km/orë, papritmas një veturë hyri në krahun e tij

 Po voziste një Golf në autostradë me 245 km/orë, papritmas një veturë hyri në krahun e tij

Të gjithë e dinë që ndërsa shpejtësia rritet, koha në dispozicion për reagimin zvogëlohet proporcionalisht.

Në disa autostrada në Gjermani nuk ka një kufizim shpejtësie në disa pjesë, por kjo nuk do të thotë që nuk nevojitet kujdes.

Në vëturën e tij, shoferi i Golf GTI e përjetoi këtë, i çimentuar në korsinë e majtë dhe duke garuar me shpejtësi pothuajse të plotë, transmeton Telegrafi.

Duke injoruar trafikun përreth, ai nuk filloi menjëherë të ngadalësohej edhe kur makina Skoda hyri në korsinë e tij.

Me gati 230 km / orë, ai së pari vendosi të sinjalizonte me drita makinën që po i dilte në rrugë, dhe vetëm kur pa që një përplasje ishte e pashmangshme, ai filloi të frenonte.

Kontakti me makina ndodhi, por me dëmtime minimale.

Në të dy makinat, anët e automjetit janë dëmtuar, dhe pasqyrat janë thyer. Nuk ka dyshim se faji i kujt është, por gjithsesi, kjo situatë konfirmon se kujdesi shtesë nuk është kurrë i tepërt.

Digiqole ad

Të ngjashme