Digiqole ad

LAJMI I FUNDIT: Ja kush është personi që privatizoi 1 ari tokë për 1 Euro (Dokument)

 LAJMI I FUNDIT: Ja kush është personi që privatizoi 1 ari tokë për 1 Euro (Dokument)

Gazeta Blic  ka siguruar listën e plotë të privatizuesve në Kosovë.

Sipas listës së siguruar nga Gazeta Blic, Ilir Morina është personi i cili e ka privatizuar një ari tokë për një euro.

Ai ka privatizuar 309 hektarë tokë të ndërmarrjes “Ndërmarrja e Re”.

Privatizimi ka ndodhur në muajin gusht të vitit 2007.

Ilir Morina

Ndryshe, në këtë listë i gjeni emrat e të gjitha ndërmarrjeve të privatizuara dhe të gjitha tokave që janë privatizuar deri më tani.

Ditëve të fundit u bë zhurmë shumë e madhe pas raportimit në Komisionin Hetimor Parlamentar t ëish- kryetarit të Bordit të AKP-së, Blerim Rexha, i cili tha se për 1 euro është privaitizuar një ari tokë.

Sipas kësaj liste të siguruar nga Gazeta Blic, mbi 755 milionë është vlera e privatizimeve.

Për më shumë, e gjeni të plotë listëve e privatizuesve dhe çmimet me të cilat janë privatizuar:

EKSKLUZIVE: Lista e plotë e privatizuesve në Kosovë (DOK)

Gazeta Blic e ka siguruar listën e plotë të atyre që kanë privatizuar.

Në këtë listë i gjeni emrat e të gjitha ndërmarrjëve të privatizuara dhe të gjitha tokave që janë privatizuar deri më tani.

Ditëve të fundit u bë zhurmë shumë e madhe pas raportimit në Komisionin Hetimor Parlamentar t ëish- kryetarit të Bordit të AKP-së, Blerim Rexha, i cili tha se për 1 euro është privaitizuar një ari tokë.

Sipas kësaj liste të siguruar nga Gazeta Blic, mbi 755 milionë është vlera e privatizimeve.

Për më shumë, e gjeni të plotë listëve e privatizuesve dhe çmimet me të cilat janë privatizuar:

GazetaBlic

Digiqole ad

Të ngjashme