Digiqole ad

Fatmir Gashi nga Suhareka ndërton tre puse në ndihmë të një fshati në Bangladesh

 Fatmir Gashi nga Suhareka ndërton tre puse në ndihmë të një fshati në Bangladesh

Kohët e fundit, banorët e një fshati në Bangladesh, morën një kontribut për ndërtimin e tre puseve për ujë të pishëm të pastër.
Këtë aktivitet human e financoi Fatmir Gashi nga Suhareka i cili jeton dhe punonë në Gjermani. Fatmiri këto donacion thotë që e ka bërë për shpirtat e nënës dhe babait të vetë, respektivisht gjyshës dhe gjyshit të tij nga ana e babait dhe nënës.

Ai thekson se u përcaktua për këtë hap pasi u njoftua me mungesën e theksuar të ujit të pishëm në këtë regjion.


Digiqole ad

Të ngjashme