Digiqole ad

Drejtoria e Bujqësisë, ka ndarë 4100 fidane të arrës për 51 fermerë

 Drejtoria e Bujqësisë, ka ndarë 4100 fidane të arrës për 51 fermerë

Drejtoria e Bujqësisë, ka ndarë 4100 fidane të arrës për 51 fermerë
Drejtoria Komunale e Bujqësisë, Zhvillimit Rural dhe Pylltarisë e Suharekës, ka ndarë sot subvencione për fermerët e interesuar të kësaj Komune, fidane të arrës. Kryetari i Komunës Bali Muharremaj, ishte prezentë në këtë rast ku ka uruar fermerët përfitues që të kenë sa më shumë përfitime ( fruta ) nga këto fidanë dhe ka premtuar se përkrahja për sektorin e bujqësisë, do të vazhdoj edhe më tutje që t’i stimulojmë në rezultate sa më të mira.

Digiqole ad

Të ngjashme