Digiqole ad

Policia në aksion: Shqiptoi 1117 tiketa për mosrespektim të Ligjit për Pandeminë, COVID-19

 Policia në aksion: Shqiptoi 1117 tiketa për mosrespektim të Ligjit për Pandeminë, COVID-19

Policia e Kosovës vetëm gjatë 24 orëve të fundit ka shqiptuar 1.117 tiketa për mosrespektim të Ligjit për Pandeminë, COVID-19.

Kjo është bërë e ditur në njoftimin e policisë.

Ligji për Parandalimin dhe Luftimin e Pandemisë COVID-19 në Kosovë ka hyrë në fuqi në fund të muajit gusht.

Ndryshe, Ligji për Pandeminë ka 29 nene, ndërsa rregullon çështjen e parandalimit, menaxhimit dhe kontrollit të pandemisë COVID-19.

Në nenin 24 të këtij ligji rregullohet çështja e orareve të lëvizjes dhe gjobat në rast mosrespektimi.

E, neni 26 rregullon çështjen e izolimit dhe karantinës gjatë pandemisë COVID-19.

Ndërsa, në nenin 24 pika 5 të këtij Ligji, të gjithë ata të cilët nuk mbajnë maskë do të dënohen me 35 euro.Express

Digiqole ad

Të ngjashme