Digiqole ad

Më në fund gjendet zgjidhja për varrezat e qytetit të Suharekës

 Më në fund gjendet zgjidhja për varrezat e qytetit të Suharekës

Më në fund po përfundon gjetja e zgjidhjes për lokacionin e varrezave, për qytetin e Suharekës në Zonën e Biraqit.

Sot me Kryesuesin e Kuvendit dhe asambleistët e qytetit, e vizituam zonën ku do të bëhet zbatimi i projektit.

E falenderoj Agjensinë Pyjore të Kosovës për angazhimin dhe besoj që kjo çështje më në fund po rregullohet.

Bali Muharremaj

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=640598313292748&id=160381227981128

Digiqole ad

Të ngjashme