Digiqole ad

Loris Kolgeci, talenti nga Suhareka që premton shumë

 Loris Kolgeci, talenti nga Suhareka që premton shumë

Futbolli i Kosovës viteve të fundit ka nxjerrë talentë të mëdhenj në futboll, duhet e ngritur jashtëzakonisht shumë cilësinë e sportit më të popullarizuar.

Në mesin e talentëve që ëndërron majat e futbollit europian është edhe 14 vjeçari Loris Kolgeci nga Suhareka, i cili mbron ngjyrat e FC Ballkanit.

Ju sjellim një video ku shihet talenti i tij dhe disa foto:

Digiqole ad

Të ngjashme