• 05/08/2021
Digiqole ad

Modeli bazë iPhone 12 pritet të vijë me tri kamera

 Modeli bazë iPhone 12 pritet të vijë me tri kamera

Apple, modelin bazë te seria iPhone 11 e ka sjellë me dy kamera ndërsa versionet Pro dhe Pro Max me nga tri kamera.

Tani, duket se seria e re iPhone 12 do të vijë me specifika të njëjta sa i përket kamerës.

Sipas videos së postuar në YouTube nga Pigtou, duket se modeli bazë iPhone 12 mund të përditësohet nga dy në tri kamera. Por, kjo nuk nënkupton se versionet Pro dhe Pro Max do të kenë katër kamera.

Të ngjashme