Digiqole ad

Kryetari Muharremaj në terren

 Kryetari Muharremaj në terren

Kryetari Muharremaj e fillon ditën në terren

Kryetari i Komunës së Suharekës z.Bali Muharremaj, e ka filluar ditën në terren dukei i vizituar punimet tek ndërtimi i unazës së majtë e cila rrugë dhe unazë do t’a shkarkoj ngarkesën e komunikacionit dukshëm.

Gjatë vizitës, kryetari Muharremaj u shpreh:
“Sapo i vizitova punimet që po bëhen në unazën e majt, e cila do ta shkarkoj ngarkesen në komunikacion.
Kudo puna po vazhdon…”, ka përfunduar kryetari.

Digiqole ad

Të ngjashme